DE PENTHOUSE

In ons exclusieve penthouse, gelegen op de 3e en hoogste verdieping, bieden we een scala aan faciliteiten voor een comfortabel verblijf:

Woonkamer:

De gezellige en trendy woonkamer is uitgerust met een houten tafel voor 4 personen en een comfortabele zetel die kan worden uitgeklapt tot een slaapbank voor 2 personen. Geniet van uw favoriete Netflix-serie op de flatscreen smart-tv of stream lokale zenders via de aanwezige Google Chromecast. Het aangrenzende terras van ongeveer 25m2 biedt een prachtig uitzicht op de binnentuin en het zwembad, compleet met een eettafel voor 4 personen.

Keuken:

De hyper-geïnstalleerde open keuken straalt warmte uit met zijn gezellige sfeer. Voorzien van een scala aan moderne apparatuur, waaronder een oven, magnetron, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, broodrooster en vaatwasser. Al het benodigde kookgerei, servies en bestek zijn aanwezig, waardoor kokerellen een waar genot wordt. Een wasmachine, strijkplank en strijkijzer zijn ook beschikbaar, waardoor u licht kunt reizen en genieten van het gemak van handbagage.

Slaapkamer 1:

Een weelderig 2-persoonsbed (160 cm bij 200 cm) wacht op u, omringd door een ensuite badkamer met inloopdouche en toilet. Handdoeken worden royaal verstrekt voor uw gemak.

Slaapkamer 2:

Deze kamer beschikt over 2 x 1-persoonsbedden (90 cm bij 200 cm) met aansluitende privébadkamer, inclusief inloopdouche en toilet. Standaard voorzien van lakens, kussens en zowel zomer- als winterdekens. Handdoeken zijn beschikbaar voor zowel de badkamer als voor gebruik bij het zwembad of strand.

Badkamer 1: een Ensuite Oase

Duik in luxe in onze ensuite badkamer, direct verbonden met de kamer met het 2-persoonsbed. Deze privéruimte is ontworpen voor comfort en ontspanning, waar elke voorziening zorgvuldig is gekozen om aan al je behoeften te voldoen.

Voorzieningen: Lavabo, toilet en inloop- regendouche

De ensuite badkamer is meer dan alleen een functionele ruimte; het is een oase van rust waar je kunt ontsnappen aan de drukte van de dag. Geniet van het gemak en de stijl die onze badkamer te bieden heeft, een perfecte aanvulling op het comfort van Rincón 410.

Tweede badkamer: comfort en stijl in Harmonie

Een paar stappen verwijderd van de serene sfeer van de 2de slaapkamer met 2x 1-persoonsbed van 90cm breed, bevindt zich onze tweede badkamer. Deze badkamer, toegankelijk via een korte gang, biedt dezelfde verfijnde voorzieningen als de ensuite badkamer en is doordrenkt met dezelfde zorg voor comfort en stijl.

Voorzieningen: Lavabo, toilet en inloop- regendouche.

Deze tweede badkamer is niet alleen een praktische ruimte; het is een verlengstuk van de rustige sfeer van Rincón 410. Geniet van het naadloze samenspel van comfort en stijl, terwijl je jezelf onderdompelt in de luxe van deze badkamer.

Balkon en dakterras:

Het ruime dakterras van ongeveer 75m2 biedt volledige privacy voor een ontspannen aperitief onder de Spaanse zon of om eenvoudigweg te zonnebaden zonder nieuwsgierige blikken. Twee ligbedden staan ​​standaard tot uw beschikking. Een eettafel voor 6 personen en een loungehoek onder de zonnewering (Toldo in het Spaans) bieden de perfecte setting voor ontspanning en gezelligheid. Verfris op warme zomerdagen met een buitendouche op het solarium.

Gemeenschappelijke zone:

In de weelderige binnentuin op de begane grond kunt u genieten van een groot openluchtzwembad en een apart babyzwembad, omgeven door een oase van groen en palmbomen. Ligbedden en opklapstoeltjes zijn beschikbaar in onze berging voor uw gebruik. Tevens heeft u toegang tot de gemeenschappelijke fitness- en wellnessruimte, momenteel nog in opbouw maar binnenkort beschikbaar voor alle bewoners.

Parking + Berging:

Uw voertuig geniet van een gratis en gereserveerde parkeerplaats in de bewaakte ondergrondse parking, waar het altijd fris en veilig staat. Naast de parkeerplaats bevindt zich een afsluitbare berging, ideaal voor het veilig opbergen van fietsen, dakkoffers, speelgoed voor de kinderen, en meer.

Beschikbaarheid bekijken of boeken?